“muka i patnja generisu napredak”

“ta ideja nas, kao drustvo, tera da sjebavamo decu.”

da i fasuje ko shaka na dupe sa svim religijama kao _jedini_ put do prosvetljenja

i ajde da malo maksimizujem i prosirim sve ovo: covek je u potpunoj suprotnosti sa univerzumom, koji (izgleda da) samo postoji i ne bih rekao da se muci ili cima do prosvetljenja. nego aj mani i to prosvetljenje, nego eto to pasivno postojanje i sync da je sve koliko toliko okej. jok, mi smo ludi ko shibe i samo bijemo glavom o zid i ne stajemo.

pricam ja vec neko vreme. kolektivno samoubistvo je taj ultimativni akt inteligencije. ali kolektivno i sinhronizovano _SVI_ u istom trenutku off.

nego… ko ce da se dogovori sa debilima za to uzviseno ludilo katarze, ne mozemo da se dogovorimo oko toga da obezbedimo constant sex i cash flow.

a dokaz teze da je synced kolektivno samoubistvo The cilj je i cinjenica da smo se kroz istoriju najefikasnije i najproduktivnije dogovarali i organizovali oko (samo)ubijanja. to nam je najrazvijeniji skill i treniramo ga od kako smo poceli da se jebemo ja bi rekao.

e sad, sto ne mozemo da se dogovorimo da to bude malo lepse distribuirano i da svako dobije deo tog kolaca “prosvetljenja” (aaajde da teramo vodu na tu vodenicu i da to tako nazovemo da narodu bude jasnije i “blize” hahahahahahahaaaaa!!!) je zaista veliki problem.

ljudi su sebicna govna koja ni sama sebi nisu u stanju da ugode.
(ovo ide na blog i fejs:D)
(hvala za inspiraciju, as alwayz <4)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.