neu gulag

jeste zima ali nije “tolko”. tamo negde je Putin. izdrzacemo. za osam dana svi moji drugari i ceo ovaj nas slavenski kraj postajemo i zvanicno najkul na svetu. bez obzira na inauguraciju Trampa… sve vreme smo to i bili, ali ovaj put se i ceo zapad slaze sa nama, a slazu se i tamo medjusobno da nisu vise najkul. a posto su okultni satansiti demoni djavoli i treba im ritual da bi verovali ociglednosti, eto im ga dvajestog januara na.

i treba nam novi jebeni termin za ovu novu eru, kul je kaput. (I see cjirilica keyboard utilization coming in our collective electric sheeoviet dreams).

ne odlazite oruzje, ne popustajte sa zalihama, ne zatvarajte knjige, sklonite zene i decu na sigurno.

romanticna renesansa nije automatizovan fancy gay robot iz silikonske doline. ne! renesansa je proslost, a danas je ona samo shargarepa na shtapu za reke suza dechackih romanticnih.

a sloboda, ta zapadnjachka sracjka u bajaderi demokratije i selfdetermination-a je bas ta automatska mashina za mlevenje mesa – masina za drobljenje nas vec slobodnorodjenih.

robimo sebe nazad gde nam je i mesto. vitlamo neu gulag zamajcem nasheg sibirskog dizela! cedimo ulje iz snage naseg beskrajnog ludila u sveeee tcp/ip pakete svetaaaaaaa! mi smo svudaaaaaaaa!!! i sveeeeeee!!!!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.