pakao, kuvanje, otrov, krv i silovanje

Pre par nedelja sa drugarima pričam kako je (nekako uvek živahnom) Hrvatskom ustaštvu baš ovaj “pobesneli” kapitalizam jedina normalna kontra, koliko god da bizarno zvuči.

Što se tice Srbije, reklo bi se da smo otišli iza ove naše ludačke ksenofobije (sve sa “plodovima” koje ksenofobija odavno do_nosi) gde nas isto (gle čuda!) “pobesneli” kapitalizam kako-tako održava u životu.

Da se ne lažemo, Srbija je kanda oduvek u stanju auto-silovanja. I to je osnovni razlog zašto nam je okej kada nas neko robi. Više silujemo sebe same nego naši okupatori-silovatelji zajedno na gomili. (kad razmislim, i nije loš odbranbeni mehanizam. skoro pa neprobojan)

I šta sad?! Ispade da je podržavanje SNS-a u ovom procesu (koji još malo pa navršava deceniju) fokusirane korporativne okupacije bolja opcija od domaćih “šansi” koje smo imali tamo oko Slobe (pre, za vreme i posle).

Jebote nikako da doguramo (ovo je centrirano na mene, tj. na vapaj da se za mog života desi) do onog “pravog” tvrdog siromaštva u kojem ne može ama baš ništa bez jedinstva, komunikacije i saradnje? Siromaštvo u kojem može samo nešto da se napravi i doda, a nikako, niko i ništa da se proda ili dâ, ili nedajbože izda.

I kako geopolitički da deluješ tj. kontrolišeš? Prosto: držiš nas podeljene tako što heterogeno “investiraš” u enklave ljudi/grupe/korporacije. Robiš ekskluzivnim “biznisom”.

Pare ljude kvare. Jebote! “Pare ljude kvare” koja luuudačka bizarna ironija!!! U Srbiji!!! Ajme meni majko moja mila i draga.

Sporo i high fidelity granulirano krckanje kosku-po-kosku integriteta, sopstva, identiteta, budućnosti, dece, nasleđa…

Život u Srbiji podseća na horore Takaši Mike-a kada uvati pa nakači žrtvu na igle, sipa im paklene otrove u krv a u isto vreme mozak i genitalije jebe najbolje što će žrtva ikad u životu (i posle, u mraku beskrajne smrti) okusiti.

Taman nam je toliko dobro, da što nam je ooovoliko loše – nikom ništa.

God is dead and no one cares
If there is a hell I’ll see you there” je song-limunadica kojom ispiram grlo u prelepim mirisnim jutrima, za bolje sutra! Za svoj ten.

Advertisements

2 thoughts on “pakao, kuvanje, otrov, krv i silovanje

    • jebote koliko teksta. jel imaš neki tl;dr?
      ja mislim da smo mi ovde običan narod heroji uzeto u obzir koliko su nas svi jebali. i evo još uvek jebu, ne vade.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s