Huligani očistili pola grada!

Jutros oko četiri ujutru realizovana je akcija očišćenja grada Beograda. Iznenadni sneg je vidovito spremno dočekan, uklonjen i ugažen. Pod pokroviteljstvom Srpske Pravoslavne Crkve, Fondacije Novak Đoković, a u realizaciji mladih snaga SNP NAŠI, SNP 1389 i huligansko-navijačkog sindikata “Jedinstvo” sneg je uspešno uklonjen do sedam ujutru.

Osvanulo je prvo snežno jutro u istoriji ortopedske ambulante Urgentnog Centra bez izlomljenih baka i deka. Nisu se čula međusobna psovanja na parkinzima i dranje na pogrešno parkirane automobile. Ovoga jutra su ptice mirovale a bebe spavale malo duže. Navijači su svojim rukama napravili mir!

Naime, nakon što je pregovaranje Srbije i EU postala materijalna realnost, vodeće organizacije zemlje Srbije su alarmirale svoje najjače nacionalne snage i pametnom akcijom rešile da povrate ugled, uticaj i kontrolu nad nacijom i državom. U trenutku kada smo svi bili u krizi, kada su se čak i navijačke grupe trvele oko do sada glupavih problema, Bog nam je podario novu snagu za budućnost. Još jednom su drevnih četiri “es” zasvetleli sa srpskog grba.

U ranoj jutarnjoj molitvi srpskog Patrijarha rodila se nova vizija puta srpske nacije – genijalno spasenje nam je podareno od Boga a kroz našeg patrijarha, glasio je: “Očistite sneg zajedno!”. Nakon snažnog šoka od proviđenja u dva ujutru, desilo se i istorijsko prekidanje jutarnje liturgije zbog slanja mobilizirajućih imejlova i čet poruka sa svih prisutnih ajpedova i ajfonova u crkvi na sve nacionalne kanale inače spremne da u svakom trenutku urade sveeee što pravoslavno jezgro signalizira. Svi prisutni u crkvi su se u jednom trenutku pogledali, shvatili su da je sve što treba sveeee vreme tu, u našim rukama! Net, ajpedovi, Novakov keš i snaga u šakama i ramenima huligana!

Tako i bi. Sneg je združenim srpskim snagama brutalno savladan.

U kasnijim analizama oko četiri ujutru, paralelno sa početkom akcije čišćenja snega Sinod, Novak i Izvršna Veća ostalih organizacija su provalili o čemu se zapravo radi i u čemu je sadržan toliko dugo čekani dar od pravoslavnog nam Boga.

“Пи ар” služba Sinoda objavila:

Ostavljeni bez političke, vojne i policijske moći, Crkva, Novak i huligani su podarili sebe i svoje snage narodu kada mu je najpotrebnije – kada je u govnima, a sneg pada preko.”

Kasnijim strategijskim analizama, Sinod je sebi potvrdio razmere novog uticaja i ugleda koji su sebi povratili. Srpski narod je posle više od jednog veka mraka i defetizma opet srećan, sa ometlanom i čistom vodiljom svojih prvaka.

Patrijarh je u svojoj Poslanici Snegu i Huliganima izjavio:

Budimo zahvalni snegu i Bogu na ovom znaku i našoj novoj snazi jedinstva. Mir svimaaaa! Ova akcija naših najjačih organizacija koje pored nas drže i vaspitavaju ovo društvo je pokazala da je jedinstvo moguće! Uz jaku veru, sneg i tu i tamo loše vaspitanje pojedinih huligana. Čak i tada! Iz minuta u minut, od huda do huda izveštaji pristižu u redakciju Sinoda i svi potvrđuju samo jedno: Sneg je očišćen! Snega nema! Ostali smo sami!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.