Našao sam Isusa

Hvala svim vernicima koji su me prijavljivali na fejsu za zlostavljanje Isusa. Hvala i za prijavljivanje svih onih nepodobnih statusa.

Mama, tata i rodbino izvinite. Bio sam loše. Volim vas. Bez vas se nikada ne bih sredio.
Hvala i za blokiranje na fejsu, hvala za energiju i veru koju nosite u sebi.

Promenili ste mi život. Smirio sam se. Batalio sam droge. Zaboravio na alkohol. Ležem sa kokoškama, budim se sa petlovima. Isključio sam metal što cepa uši i kvari mozak, uključio TV i radio. Kao sav normalan svet. Radim i ćutim. Kako se valja, kako treba i kako je dobro.

. . .

Upoznao sam specijalnu devojku. Mirna je i smerna. Jaka i zdrava. Ima plave oči i crnu kosu. Zdrava kao dren i jaka kao ruskinja. SFRJ neki stil. Znate ono što me inače pali, one žene na koje baš jako drkam po nekada. E to. Takva žena. Promenila mi je život.

Prošlo je vreme. Pregalački smo radili i ćutali. Kičmu svoju poturali. Smireni i ispunjeni, zrno po zrno smo ostvarivali život, ljubav, rad, novac. Kupili stan. Uzeli kredit, kupili kola. Išli na more i zimovanja. Sve se stiglo. Sve se može kad se hoće. Sve se dobije kada se ćuti i radi.

Bog nas je podario trojkama. Vidite, kada ste iskreni u željama i prosti pred onim koga volite najdublje želje budu uslišene. Veliki Isus nas počastio trojkama i moju ženu poštedeo trostrukih porođajnih muka. Takođe, oboje smo imali sreće da ju ne zadesi prljavi hirurški carski rez. Blagosloveni smo i beskrajno zahvalni Svevišnjem jer su nam sva novorođena deca ispod 1.5Kg, time Marija ne samo da nije popucala na porođaju, već se tako malo raširila da joj je prečista vagina i dalje uža od mnogih mojih bivših devojaka koje nikada nisu ni rađale. Nakon darivanja nam naše prelepe dece, beskrajno srećni nastavismo da živimo naše plodonosne živote ne ostavši uskraćeni za jak taktilni osećaj vođenja ljubavi. Pravoslavni, prečisti mir i ispunjenost prodiranja moga uda nam ostadoše sveti.

Talasi ljubavi kupaše nas godinama, čisteći tako naše prljave prošlosti. Postavljajući nam um i srce na mesto. Ja nameštah svojim udom njene grešne unutrašnje organe i kičmu, ona meni nameštaše mozak i srce svojim ustima i noktima oštrim. Kao da plovismo vekovima tako uzajamo sažeti i totalni. Vreme zaista nije proticalo. Otključasmo Raj i Prečistu Ljubav.

U nju i dalje ulazim kao u crkvu. Čak i posle toliko godina prodiranja u nju, čak i posle hiljada i hiljada kilometara penetracije, čak i posle hektolitara njene lubrikacije, squirtinga, čak i posle hektolitara moje sperme koje curaše niz njene unutrašnje butine, kolena i gležnjeve… Čak i sada se prekrstim pa uđem u nju (prethodno obrišem prste od vaginalnog sekreta kako ne bi zaprljao svete tačke svoga/našega uzvišenoga Krštenja). Kaže da je to pali. Ali dobro, možda je neprikladno da pričam kakvo krštenje praktikujemo neposredno pre ispunjavanja njenih telesnih šupljina mojim tečnostima i kakvo njeno prekrštavanje praktikujemo pre ispunjavanja mojih šupljina njezinim tečnostima. Prevazišli smo to. Svo to prskanje, svo to kidanje i udaranje, prodiranje do grla, pomeranja perineuma i razdvajanja guzova jednog od drugog su prošlost. Sva ta krv iz mojih izgriženih ušiju, i krv na njenim ramenima, njeni polomljeni prsti na stopalima, uganuti gležnjevi, uvijena kičma.. Sva ta agonija i zapomaganje bez vazduha u gušenju i stezanju kanapa dok je prskam u lice… Sve to je sada prošlost. Postadosmo smo prečisti Duhovi.

Komunikaciju vozdigosmo na viši nivo.

O kako nam je prošlost odjednom zaličila plitko i grubo! O kako smo grešili! O kako smo bili udaljeni a tako krvavi i ispolivani svime svojim! Oh Bože hvala ti što si nam pokazao vrata!!! Hvala za nove oči, hvala za nove ruke, hvala za novi mi ud! Hvala za njezinu prosvećenu hyper-vaginu! Zauvek ostajemo pokorni tvoji rabovi! ZAUVEK!

. . .

Elem, pre par godina (dok sam još bio pod uticajem pukih materijalističkih demona zapadnih) zamalo da istetoviram na ud bogohulnu izjavu (više ne smem ni da pomenem koju!), sada evo uz Božiju volju i čistu glavu ostade mi čist glans penisa. Ožiljak koji sam heto da pre-tetoviram ipak ostade. Suočio sam se sa realnošću i ostvaio sam ga kao opomenu. Da, uspeo je da pukne onomad ali ne mojom krivicom. Napala me je demonska devojka i isisala svu moju snagu, svu moju veru i svu moju viziju kroz njega! Uzduž je popucao i poprskao sobu krvavom spermom. Oboje smo propali devet metara dole u zemlju od jačine orgazama nam. Ona je doživela oralni orgazam umalo se ugušivši mojom rekom sperme. Dobila je upalu srenjeg uha nekoliko dana kasnije jer spermatozoidi mi, doktor reče, su hiperaktivne ćelije koje vrlo aktivno prodiru u svo sluzokožno tkivo žene mi – u ovom slučaju nastradalo je njeno srednje uho. Međutim jaka je ona, melem od gavez-a joj je pomogao. Smrdela je pet dana ali je nakon tretmana bila kao nova.

Tako, preživevši taj đavolski orgazam, i tu ljubav, nakon što je zarastao glans, mirne duše, otvorenih grudi i širokih ramena odlučio sam da se potpuno predam svojoj sadašnjoj ženi. Od Boga danu. Osetio sam negde duboko u sebi da smo jedno. Osetio sam da je to to. Hrabrost i samopouzdanje su šibali iz mog penisa kao iz fotonskog topa Enterprajza. Disanje mi postade beskrajno. Disao sam kroz nju, hranio sam se njom. Živeo sam njom.

. . .

Nova materijalizacija naše ljubavi je bila još jedan Božiji dar! Prosto se desila kroz mene i nju!!!

Pročitajte dalje, ja sam srećan čovek. Srećan sam da mogu bar ovako, kroz reči, da podelim sa vama ovaj moj novi svet iako su svaki bit našega novoga odnosa i svaki bit našega vođenja ljubavi sam Duh Sveti. U nama. Kroz nas. On je mi, mi smo On.

Naime, specijalnom tehnikom alternacije tkiva penisa trajnim ožiljcima, odradio sam u predelu corpus cavernosum-a kratku reljefnu poruku svojoj ženi od Boga. Tada se desilo čudo! Nakon mog prvog prodiranja u nju, reče mi da može da iščita poruku desnim zidom svoje vagine dok vodimo ljubav. Sa obzirom da je poruka na desnoj strani mog corpus cavernosum-a, logično je jelte, da je čita kada od pozadi prodirem u nju (pre svake kontinuirane penetracije se prekrstim, naravno. nakon svake pauze takođe). Zamislite moje zadovoljstvo! Zamislite njenu punoću osećaja kada pri svakom prodiranju ona vaginom pročita:
MARIJA ŽENO MOJA, OVIM TEBI DAJEM SVE! SEBE CELOG I SVE SVOJE. MI SMO JEDNO. HVALA ISUSU HRISTU, BOGU OCU I SVIM SVECIMA. *posebno Svetom Nikoli i svim Nemanjićima svetim i Patrijarhu Pavlu i Ratku Mladiću, i Arkanu, i Ceci koju volimo da slušamo (verovatno je i sada slušamo) i na čijem smo se koncertu upoznali!!! LJUBAVI MOJA VEČNA!

Zamislite to heftanje kilometara i kilometara prijatnog reljefnog teksta ljubavi koji trpam u nju svojim udom! Uvek me zavoli iznova i iznova.

Otkrili smo na Internetu da se njena sposobnost da pročita ožiljnu tekstualnu poruku sa penisa zove tactile vaginal boast. Prevedeno na srpski – njena vagina se praktično razmeće taktilnom sposobnošću, tako da pored dubokih, dubokih lucidnih i osvešćenih multi-orgazama ima i sposobnost tekstualnog opštenja sa penisom tj. sa mnom. Internet je još jednom dokazao da nismo sami u našim “specijalnim” osećajima, tajnama i sposobnostima.

Isražujući dalje po Internetu, otkrili smo i to da sintaksa komandne linije jako visoko korelira sa tactile vaginal boast-om, tako da smo se odlučili za formiranje naše konačne ljubavne über komande koja će nas izneti na Konačno Mesto Nebesa nam.

Zamišljeni i umorni od istraživanja, razrađivali smo komandu više od dve nedelje. Naravno trudili smo se da komanda bude veoma detaljna refleksija naše duhovnosti, potvrda naše Pravoslavne vere, ponizna vizja/želja naše čiste nam budućnosti u onome gore svetu.

I tako, izradismo komandu na levoj strani moga penisa, takođe u ravni corpus cavernosum-a a ispod grešnog mi glansa sa ožiljkom veštice (ispričao sam joj sve).

(sa obzirom da je Marijin tactile vaginal boast veoma veoma senzitivan na sintaksu komandne linije, ne sme biti onoliko dugačka kao kod regularne tekstualne ekspresije pukim rečenicama našeg jezika. ograničili smo komandu na ultimativno sjedinjavanje i vaskrs u besrkaj) Reljefno ožiljno tkivo na levoj strani mog uda je od tog trenutka nosilo sledeću komandu:
blaeks@his-cock# ssh blaeks@marijas-holy-tactile-boasted-vagina /sbin/shutdown -r –resurect-to-heaven-with-holy-spirits-and-beyond

. . .

Pitam je tako po nekad, kakav je osećaj kada iščita ovu komnadu koju joj “ubacujem” svakodnevno. Za stolom, naslonjen na šake i podlaktice, sa razvučenim osmehom do ušiju mogu satima da je slušam dok mi opisuje snagu moje penetracije, snagu naših želja, jezgrovitost zajedničke nam komande… Prenosi mi ona tako rečima pukim, osećaj tog cepanja njenog međunožja, cepanja kičme joj – cepanja vremena! Okupan u ljubomori, večno zavidan tom njenom svakodnevnom vaznesenju, očiju punih suza samo želim da konačno postanemo jedno.
To postade moj dan. Našao sam privremeni smisao.

. . .

Lepa vremena naših života. Svetla kao zlato. Čista kao Isusov beli pokrov. Vođenje ljubavi duboko nam i sveto kao Srebreničke grobnice… Oči nam svetle mučeničkim suzama naših predaka. Srpska nam suza grca od viševekovnog stradanja, pa ipak stojimo čtvsto i pravo (maaalo nakrivo) onako isto kao i moj ud, ispred Sunca nam. Golih grudi okrenutih ka Njemu. Gaća mi spuštenih ih, ona stoji pored mene. Levom rukom me drži za ud, desnom za jaja. Ono što viri od kurca joj u ustima. Jezikom i grlom iščitava sporo i lagano deo zajedničke nam komande, i kraj regluarne tekstualne poruke sa desne strane: “…*posebno Svetom Nikoli i svim Nemanjićima svetim i Patrijarhu Pavlu i Ratku Mladiću, i Arkanu, i Ceci koju volimo da slušamo (verovatno je i sada slušamo) i na čijem smo se koncertu upoznali!!! LJUBAVI MOJA VEČNA!

Vaskoliko bogatstvo poroda nam oko nas. Trče, igraju se. Sreća. Dobri dani.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.