Deca-divovi-silovatelji

Pre neki dan krenuh nešto o onom pičvajzu sa crkovm, kosovom, pičke materine… Vamo-tamo, pa razmišljanje zavatilo i neke šire razmere. Here we go (.rs danas and beyond. naravno turbofolk SF, šta drugo.):

Društvo koje nije u stanju da sebi organizuje sisteme za prevenciju suše i gladi naravno da je verujuće mitsko društvo. Društvo koje nije u stanju da vidi budućnost u obliku naredne godine ili narednog godišnjeg doba. Takvom društvu se uvek nađe neka religijska organizacija da mu “olakša” život (u nekoj meri se to i desi). Pa čak i u takovm mitskom i verujućem društvu mehanizam rada religijske organizacije se temelji na novčanoj eksploataciji straha. Realizuje se bulletproof recept za keš: trgovina rođenjem, decom, brakom, smrću, nadom…

Tragedija koja traje se ogleda u toj lakoći podvođenja navedenih vanvremenskih i vanmaterijalnih vrednosti pod “kapu Božansku” (ovo je posebno teško za otvoren i samosvestan um da razume. proces/procedure blagoslova za krštenje>porodicu>brak>decu>kuću>posao>sahranu).

Kako razumeti tu jednodimenzionalnu datost moralno/etičkog sudije? Bizaran čin čerečenja uplašenog čoveka na hladnom Hristovom kamenu pod tamno-crvenim nebom punim teških oblaka toksične kiše-kazne spremne za grešnike dole u prašini. Silovanje bez požude. I to baš hladno i usputno silovanje dece esencijom gluposti na svakom od njihovih prvih životnih koraka. Jalova nepregledna zemlja, pejsaž kilave trske na vetru tamne oluje. Kiša provejava tu i tamo po negde, nije ni bitno da li pada direktno na nas. Nekako je uvek tu. Hladnije je dok je gledam/o. Desi se da prođe ispred ili pored mene po neki od tih velikih i teških divova silovatelja. Da, divovi. Moje strele im ne mogu ništa. Gađao sam ga u jaja i kurac jedno vreme – dzaba. Strele se slome probijajući tvrdu kožu i odmah tope od otrovne sperme ako prodru.

Nema koga nisu silovali tim otrovnim kurčevima do kolena. Ta silovanja su i prestala da nam budu strašna. Postala su nam deo žvota. Postala su TV program. Zapravo, ona _su_ TV program.
Deca su zajedno sa roditeljima srećna kada se za svakog člana porodice kupuje personalni div-silovatelj. Bogatstvo oblika kurčeva personalnih divova silovatelja je sada već beskrajno. Otključana je pandorina kutija permanentne đavolske agonije u jakom, jakom over-orgazmičnom umiranju od silovanja – kurčeve divova silovatelja dizajniraju i vizionarski konceptualizuju upravo deca tih silovanja. Najfinije i najdublje želje, najskrivenije fantazije i potpuno predavanje svoje potrebe za ultimativnim izjebavanjem deca-dizajneri tkaju, svako u svoj “jedinstven” koncept novog modela-kurca diva silovatelja za kupovinu po novoj najnižoj ceni do sada.

Ovim su deca odavno postala svoji divovi silovatelji. (deca i divovi silovatelji su postali jedno). Beskrajan samodovoljni zatvoreni krug ničega. Ostatak univerzuma gleda. Univerzalna kosmička inteligencija ne može da procesira ovu autonomiju. Ukupna snaga kosmosa se samo-angažuje za pokušaj makar primitivnog razumevanja ovog apsoluta što se u sred njega desi’.

Svaka čestica je sebe pretočila u inteligentnu energiju svetlosti. Inteligentna energija svetlosti je sebe dala omniprisutnom kosmičkom mozgu. Sve (and I mean, _sve_ svaki atom, svaki kvark, svaki džul energije) ovoga sveta nije dovoljno da se razume perpetuum mobile gluposti auto-silovanja tog mutanta dece-divova-silovatelja. Predaja i kapitulacija beskonačnom auto-silovanju je bio minimum odnosa ukupne inteligencije Univerzuma. Normalno. Šta drugo.

Advertisements

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s