Силна Краљевина Кока Кола

Head u Coca Cola-i treba sad da napravi specijalnu reklamu da se vrti do uskrsa intenzivno: Lepe srećne, mehaničke male srpske kravice (ne baš kravice skroz, onako coca cola alien style kravice, ali vime puno coca cola-e), pa onda ponosni Srpski alien farmeri muzu Coca Cola-icu za plastičnu dečicu nove Srbije. Sve to po novoj ceni od 50 dinara. I bitno: sa urađenim _istim_ ovim atestom na alfatoksine, koji bi pokazivao: nulu. Za mesec dana bi Srbija promenila ime u Силна Краљевина Кока Кола, deca bi imala pasoš za ceo svet, bili bi epicentar nove ekonomije, veštačke inteligencije, IT meka, pravili bi nuklearke isključivo za Severnu Koreju i Iran.

Deca bi za vreme velikog odmora išla u Dubai na kačamak sa coca cola-om novim warp svemirskim brodovima. Konačno bi na babama i dedama po selima Srbije isprobali tajnu vakcinu za dugovečnost koju je coca cola razvijala duže od jednog veka. Srbija bi konačno postala zemlja večno živih staraca. KONAČNO! Amfilohije bi ostao kralj, brat. Teslino rebro.

Đokovića bi bilo sramota da dođe u Srbiju jer je ceo život na reketu i mleku, a ovde kod nas deca na zdravoj coca cola-i još od prvog meseca života. Tenis bi postao nezanimljiv, jer bi za sedam godina narasla horda mnooogo boljih tenisera od Đokovića. Po prvi put u istoriji srpski mladi sportisti i sportiskinje bi pozvali na crtu ninja mutante Lebrona, Felpsa i Kolemana. Ne na izazov, nego da ih sahrane porazom. Nakon toga, ceo svet bi učio veštine velikog Sokolskog Pokreta. Japanski džudisti bi nakon otkrivanja tajnih svetih srpskih sokolskih veština povratili tron od francuza posle više desetina godina. Milenijumski sumo bi konačno našao svoj sokolski koren. Simbol za kilavu i impotentnu veštinu bila bi Krav Maga. Pre pominjanja Sokolstva svi bi se krstili i poklonili, od Arktika pa do Švedske.

Srpski olimpijski matematičari koji su i na mleku bili najbolji u svetu, sada na coca cola-i bi konačno završili Veliko Teslino Oružije. Zemlja u tom trenutku postaje samo jedan svemirski spoljni klozet, sa punom septičkom jamom. Uglavnom bi se kenjalo na Mesecu jer bi Zemlja bila puna i curila bi govna sa nje na dole negde ka Rigel-u. Na Zemlji se ostavljaju svi ne-Srblji i bakterie, a od Jupitera Srbi prave kuću. Od Saturna tarabu, a šporet smederevac se loži na Sunce. Čvarci se naravno prave od bucmaste&sisate Venere zato što je kurva. Kolje je Irinejev unuk u svom studentskom domu u kadi zato što se jebala sa kumom američkim ambasadorom. Jednom rečju, život je konačno pod kontrolom i sve šljaka ko podmazano.

SRBI su vladaoci poznatog dela univerzuma. Univerzumom će svud redom cureti coca cola jer će pijani Srbi da pišaju gde stignu jer nikada neće odustati od rakije, iako im realno smeta i koči “rad” coca cola-e. Mada u ovoj situaciji sa coca cola-om nije toliko strašno, ni ne oseća se u metabolizmu toliko sem što malo pravi pičvajz i kurčenje u mozgu.

Ovaj put kao najveći i najprkosniji pioniri majke Zemlje, Srbi, omnipotentna Coca Cola Bića uzimaju rakiju na mesto kreka. Kraj. Tada se otključava beskraj.

Bog šalje pismo Koštunici i Ćosiću. Obaveštava. Daje otkaz. Sa njim odlaze i Sv. Nikola i Sv. Jovan. Univerzum se lomi i puca. Oslobađa. Nema Hristove krvi i kukanja kako smo svi očekivali, samo je nešto prdnulo. Cela galaksija je čula! Ali nije osetila! Nije smrdelo. Jeste u neku ruku božanski, da se ne lažemo. Kako došli tako i ‘ošli… Hrišćanski ložači. Ispališe.

Novo prostor/vreme je došlo. Deca zvezda su uzela stvar u svoje ruke. Niko drugi nije imao muda. Samo Srbi. SAMO SRBI. Ostali se skloniše povijena repa. Oni koji nisu, “урезан је језик у грлу његову” da večno ćuti jer nema reči da lepo zbori za velike Coca Cola Srbe.

Sve je postalo ništa. Mir. Konačno.

Advertisements

One thought on “Силна Краљевина Кока Кола

  1. Ovo je naravno ironija. Početkom 2013. je otkriveno prisustvo takozvanog alfatoksina u meleku koje se prodaje po Srbiji. Praktično svo mleko na tržištu nije ispravno. Kriza je rešena isto kao što je gojaznost rešena u USA: podignut je minimum dozvoljene/zdrave granice.
    Izjava ministra poljoprivrede: https://www.youtube.com/watch?v=rQ2GBLMDUHc
    (nisam siguran da li je ministar ili ne, ne zanimaju me pojedinosti tog tipa, svi političari u Srbiji su po mom mišljenju kriminalci koji treba da završe ili u zatvoru ili na smrtnoj kazni. I da, mislim SVI.)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s