saopštenje za javnost: Ugušena pobuna na piratskom brodu!

Piratska Partija

Ovo saopštenje je pisano u periodu kada kada je piratskapartija.com bila redirektovana na piratskapartija.wordpress.com zbog pokušaja preotimanja web sajta i ostalih web servisa od strane radikalnog desničarsko-konzervativnog krila koje se na trenutak iskristalisalo unutar piratskih redova i koje je odstranjeno.

“Takozvani “Piratski Pokret” koji ovi konzervativni desničari osnivaju, ima veoma jasno izraženu netoleranciju prema manjinama, posebno prema romima i sexualnim manjinama. Svoj stav o netrpeljivosti su janso izneli i branili facebook postom na preotetoj stranici Piratske partije: https://www.facebook.com/Piratska/posts/10151204285076187, nakon nekoliko dana pregovaranja grupa je odbila da vrati vlasništvo facebook stranice Piratskoj partiji tako da smo morali da reagujemo jasnom ogradom od ove nefunkcionalne i potencijalno opasne grupe ljudi.” – kaže za ovo saopštenje Aleksandar Blagojević lider i osnivač Piratske Partije.

Piratska Partija se ograđuje od ove sramotne i radikalno-desničarske grupe koja je predvođena Markom Mitrovićem dok su ostali konzervativni pobinjenici: Boris Prpić, Aleksandar Danilović, Maja Asanović, Goran Đukanović, Nenad…

View original post 230 more words

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s