Potrebna mi je novčana pomoć

Dobio sam poziv iz Washington DC-a, i kasnije u toku ove nedelje primljen sam na kurs (sloboda govora online i još po nešto) letnje škole Centralnog Evropskog Univerziteta u Budimpešti (http://www.summer.ceu.hu/online-2012).

Pristao sam na kurs http://www.iversity.org/courses/4639/#calendar jer je ekipa ljudi koja ga pohađa krajnje zanimljiva, aktivisti, novinari i media veterani na potezu od Londona do Bangladeša:) Rekao sam im: “Cool, if you pay I would like to attend the course.” rekoše OK. Tražiše bio, poslah. Potvrdiše i to je to.

U drugom sam problemu sada: nemam kinte ni za put ni za dzeparac tamo. Ovaj poziv za novčanu pomoć je trebao da ode u etar još u utorak, međutim imao sam problema sa hard diskom tako da sam bio kompletno odsečen od sveta četiri dana.

Ovo mogu da mi budu vrata za poslediplomske ili doktorske studije tamo, obzirom mi biografija očigledno ima neku upotrebnu vrednost čim mi plaćaju kurs i boravak. U svakom slučaju mislim da vredi pokušati. Možda ipak akademizujem ta prava robota after all:)

Tako, ako imate vi dajte.
Hvala za podršku u svakom slučaju!

Advertisements

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s