DIABLO III und STEAMLESS CRACK BOY

Imam sreću da poznajem modernog prosvetitelja lično:) Da, tako ih zovem. Kako drugačije da zovem nekoga ko sa 16 godina otvara znanja tako da ih osigura da budu slobodna. On top of that, otvara ono svima nama najvrednije: IGRU! Pisao sam ranije o tome koliko i kako su mi značajne igre.

heavy keyboard thumb

heavy keyboard thumb

Upoznajte, Anonimno Ljudsko Biće, sa kojim sam razgovarao juče:

koliko godina imaš i kako sebe definišeš u jednoj rečenici?
Imam 16 godina i definišem sebe kao Anonimno Ljudsko Biće koje u rl ima svoj identitet, ali na “internetu” je nesto sasvim drugo :)

da li sad možeš da se popneš na drvo i jedeš trešnje direktno sa drveta?
Da, mogu to da radim, ali mi to nije zabavno :) To sam radio dok sam bio “klinja” sa svojih 9-10 godina

tj. da li si se prošlog proleća penjao na trešnje i da li ćeš ovog takođe?
Ne, nisam se penjao jer sam ga propustio! Naravno, i ovo ću propustiti.

da li na primer uopšte brojiš koliko puta pogodiš centar mete grudvom snega?
Nope, naime, ja se ne igram u snegu i smotan sam sto se toga tice :)

koliko dugo provodiš vremena za računarom/internetom?
Dnevno provodim oko 8-16h. Zavisi da li imam nešto da radim ili čisto “blejim” i čitam razne vesti.

šta za tebe predstavlja Internet?
Jedinu slobodu koju trenutno imam! Predstavlja sve ono sto sam uvek zamišljao, a nikad nisam dobio!

kakav je osećaj kada igraš igre?
Zavisi od igre do igre, najbolji osećaj imam u FPS igricama jer njih najvise i volim da igram/prelazim, ne volim nesto previše RPG/MMO igrice jer meni tu apsolutno ništa nije jasno. Igrice tip-a WOW-a nikad ne bih ni takao! Diablo3 je priča za sebe :)

šta ti misliš (ovo treba da je duboko introspektivno pitanje) –  zašto uopšte igraš igre?
Igre igram da bih PRVENSTVENO video kakve su i da bih bio u toku, jer ne želim da danas, sutra neko kaže: “Da li si video onu ili ovu igricu?”,  a ja blage veze nemam o tome i ispadam “dumbass” ! Takodje i da bih potrošio ono malo vremena koje ne znam na šta bih drugo potrošio! Neke igrice čak mogu biti jako poučne, a ujedno i ultra zabavne, jedna od takvih je Minecraft …

kažeš da si prvi u svetu krekovao steam za novi counter strike i evo pre nekoliko sati diablo 3, zašto si to uradio? zašto uopšte krekuješ igre?
Igrice krekujem jer volim da sebi da zadajem izazov ! Za CEG protekciju sam čuo da je jedna od težih protekcija, i zato sam hteo malo više da istražim kakva je :) ! Kada sam odradio “file mapping” i popisao sve watermarks otkrio sam da je ova protekcija naime jedna od najlošijih!
Sto se tiče Diablo3, isto sam cuo da ima neku protekciju (sto i jeste istina jaka je), ali pošto Bllizzard više misli o $$$ nego o igračima, tu sam odlučio da napravim neki EMULATOR, pošto protekciju ne mogu nikako zaobici (sve se kači na njihove servere). Otišao sam i napisao kompletan Diablo3 Server Emulator :) I ovim možete dizati svoje servere … Sada ono glavno pitanje – ZAŠTO krekujem igrice? Odgovor: Želim da dam ljudima koji nemaju dovoljno novca da ipak oprobaju igricu, pa da se posle i odluče da je kupe :) Jer ja podržavam developere igara … Pogledajte Minecraft. Naime, on nema NIKAKAVU protekciju, a ima i cracked client i Mojang to zna, ali njih naime nije briga ;) Jer sve više igrača pokušava da kupi ORIGINAL i prelazi s cracked-a :) … Naravno ima tu još slučaja … Tipa Counter-Strike 1.6 ? …

daj neke tech detalje da nam ljudi veruju sa si to zaista ti uradio?
staticstring verzija = “31c8df955a”;
Console.WriteLine(“battle.net.dll address: 0x{0:X8}”, baseAddr.ToInt32());

kako je živeti u srbiji?
Meni trenutno ništa ne smeta, sem sto su ISP preskupi/prespori … ne možes naći neki koji ti odgovara! A što se tiče ostalog … Krade te ko gde stigne … Samo vrebaju i gledaju da ti nešto zdrpe …

šta razmišljaš o politici?
Politika … Za mene je to jos JAKO zajebana stvar :) … Inače, jedan moj prijatelj je rekao: “Računari i informatika, hmm, sve je to super, ali politika je još bolja”

da li razmišljaš o rodnoj ravnopravnosti, pravima životinja, ljudskim pravima, slobodi govora, slobodnom protoku informacija i sličnim pitanjima? da li misliš da tu treba da se radi na nečemu posebno ili to nekako ide svojim tokom?
Razmišljam jako o pravima životinja i smatram da treba da imaju ista prava kao i svako drugo ljudsko biće! Ipak i oni su živi zar ne ? Što se tiče ljudskih prava, Evropa i ti “bogatiji” delovi sveta me ne zanimaju … najviše me zanima Afrika i srednji te bliski Istok:)

da li imaš neki posebno kul osećaj što sada kao društvo imamo baš strava video igre, wikipediju, linux, Internet i sve to na mobilnim uređajima svuda sa sobom, na celoj planeti pa i u Amazoniji po sve više prihvatljivijim cenama? ili misliš da je to jedna normalnost i realnost?
To je sasvim kul, ali niko ne misli koliko to zagađuje. Jebe zemlju (doslovno) ? Da li se neko možda upitao da umesto 300 000 iPhone-a bolje kupimo 1 milion konzervi hrane, vodu, osnovne namirnice? Bilo šta? Ljudima u Africi? Zemljama u ratu? … Malo bi trebalo i na te države da se osvrnemo.

koja ti je najveća želja u životu, o čemu sanjaš?
Imam ih više, ali najviše bih voleo da napravim svoj team:)

da li imaš neku poruku za svet?
Antiphallus Teenage Cyber movement will save the world !
thanx \m/ !!!

One thought on “DIABLO III und STEAMLESS CRACK BOY

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.