Supermarket Srbija

supermarket_srbija

supermarket_srbija

Stali smo u supermarket DIS (kod Lajkovca negde) da premestimo djubre iz skladišta u prirodu gde smo sada. Ima još po koji potok bez stare veš mashine i one plastike za sušenje sudova. Cenim da će do kraja godine biti bačena i ova mašina za pranje sudova (koja se inače ne koristi) baš u taj obližnnji potok koji je ostao jedini čist. Drnali su nam plastičnu karticu da za uzvrat možemo da uzmemo svašta nešto što nam inače nikad nije trebalo kad idemo kod babe. Jebi ga, reklamiraju na TV i kod nas i kod njih… Izabrali smo od veeeeelikog asortimana robe napovoljnije stvari za nas.

Kada smo uzimali plastično đubre iz supermarketa imali smo onaj osecaj kao da smo kao kod kuce, jer DIS ovde isto izgleda kao u celom pomoravsko-šumadijskom kraju. Svaki je isti, pa ti neka ona toplina kao da si kod kuce. Svi guraju korpe pune đubreta i komada mrtve prirode – svi srećni.

Deca ližu nešto zeleno i narandzasto iz plastičnih kutijica, svetle im patikice sa točkićima, musava su i nasmejana jer ih šećer radi po mozgu. Iz dzepova im vire papiri od čokolade koju su odmah pojeli kad su ih roditelji uneli u supermarket i pustili da trče i valjaju se po povrću i policama. Te čokolade i ovo zeleno braon od čega su umazana ih baš jako radi po mozgu – deru se, histerišu, neka se smeju i pevaju dok ostatak uglavnom briše sobom pod u odeljku gde se drže mleko i sirevi. Ima jedan klinac kojem je zanimljiv dzak sa heljdinim brašnom. Provalio je da kad se ispiški na brašno može da napravi brodić a da se posle ne slomi:D Čvrsta neka smesa za koju je kriva hemikalija koju metaboliše svojim mladim bubreščićima od one zelene mase sto posto…

Ćalci konačno kupuju česko pivo u plastičnoj ambalaži od nafte iz persijskog zaliva. Češko pivo se puni u Apatinu, a kazane čiste lucidna indigo deca koji prazne svoja teenage muda direktno u slad. Pišaju u čiste kazane dok bacaju otpatke od čačkanja nosa takođe unutra. Dakle, u čiste kazane ne u slad. U slad ide teenage mutant sperma. Sperma izgleda daje neki poseban _oukus_ češkom pivu, ko će ga znati…

Mame su konačno po povoljnoj ceni kupile fin vosak za privatnu depilaciju anusa. Brend je iz Francuske, a vosak se proizvodi u jednom pogonu stare revitalizovane železare u Azerbejdzanu. Sada mogu same da čupaju dlake sa dubljim korenom a da ne pokidaju i raskrvare kožu gde kraste posle duuugo, duuugo zarastaju od “adekvatnih” krema iz Kruševca. Koža im je inače mutirala od aditiva iz salama, čipsa i voćnih jogurta za vreme bombardovanja devedes’ devete. Preko glatkih nogu, prepona i anusa ide najnoviji veet (valjda se tako zove) za glanc a sve se pakuje i oblači opet u plastiku od nafte iz persijskog zaliva (hvala Obama). Čarapice imaju moderan “dezen” stilizovanih crnih “kosturskih glava” na kurvinjsko ružičasto-rupičastoj podlozi koji se sviđa kako njihovim “muškarcima” tako i omladincima koji studiraju “u Beograd”. Znači uvek ima neka sejf vaspitno-obrazovna opcija za sve.

Popodne se gledaju TV reklame a između toga se smeje uz Radašina i psuje se Olja Bećković pred novu radnu nedelju.
Supermarket Srbija radi 24/7.
Budite spokojni.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.